σχέδιο δράσης

Παρουσίαση σχεδίου δράσης για

 την κλιματική αλλαγή

Μουσικοκινητικό δρώμενο με θέμα την κλιματική αλλαγή από τα μέλη της ενεργειακής ομάδας του σχολείου στα πλαίσια της παρουσίασης του σχεδίου δράσης για την προστασία του κλίματος και την εξοικονόμηση ενέργειας 

(11 Φεβρουαρίου 2019)

Ευχαριστούμε από καρδιάς την κυρία Μαριάνθη Σιγάλα, υπεύθυνη θεατρικού παιχνιδιού, η οποία οργάνωσε, συντόνισε και σκηνοθέτησε το παραπάνω μουσικοκινητικό δρώμενο για την εθελοντική προσφορά της!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα μέλη της ενεργειακής ομάδας σε συνεργασία με το Διευθυντή του σχολείου εξέδωσαν  δελτίου τύπου μετά το πέρας της επιτυχημένης παρουσίασης του σχεδίου δράσης στα πλαίσια του πιλοτικού προγράμματος:" Σχολεία ανοιχτά στην προστασία του κλίματος και στην εξοικονόμηση ενέργειας"

Τα μέλη της ενεργειακής ομάδας μετά την έκδοση του δελτίου τύπου στα ελληνικά προχώρησαν και στη μετάφρασή του στην αγγλική γλώσσα!!!!

Tα μέλη της ενεργειακής ομάδας σε συνεργασία με τη συντονίστρια του προγράμματος δημιούργησαν ένα αρχείο παρουσίασης, το οποίο περιλαμβάνει συνοπτικά την παρουσίαση του σχεδίου δράσης που πραγματοποιήθηκε τη

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας 

Ευχαριστούμε θερμά τους επίσημους προσκεκλημένους της παρουσίασης για τα θετικά σχόλια που εξέφρασαν και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας που είναι πάντα δίπλα μας, αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια!!!

Φωτορεπορτάζ από την ημέρα της παρουσίασης του σχεδίου δράσης του σχολείου μας από τα μέλη της ενεργειακής ομάδας

Μετά το πέρας της παρουσίασης του σχεδίου δράσης του σχολείου μας, ο κύριος Πήλιουρας Παναγιώτης,

 Δρ Διδακτικής Φυσικών Επιστημών μας απέστειλε το παρακάτω συγχαρητήριο μήνυμα:

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 μετά την παρουσίαση του σχεδίου δράσης του σχολείου μας ο πρόεδρος του φορέα "Άνεμος Ανανέωσης" προχώρησε σε ένα ολοσέλιδο αφιέρωμα στις δράσεις της ενεργειακής ομάδας στα πλαίσια του προγράμματος: Σχολεία Ανοιχτά στην προστασία του κλίματος και στην εξοικονόμηση ενέργειας


Ολόκληρο το αφιέρωμα του "Ανέμου Ανανέωσης" στις δράσεις της ενεργειακής ομάδας βρίσκεται αναρτημένο στον παρακάτω σύνδεσμο

https://anemosananeosis.gr/el/22%CE%BFprimary-euki/


     ΑΦΙΣΕΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

Οι αφίσες-προσκλήσεις όπως και το πρόγραμμα αποτελούν δημιουργίες των μελών της ενεργειακής ομάδας του σχολείου στα πλαίσια του προγράμματος!!!

H ενεργειακή ομάδα του σχολείου μας  σε συνεργασία με το Διευθυντή και το σύλλογο Διδασκόντων οργανώνει ημέρα ενημέρωσης για το σχέδιο δράσης που αναπτύσσει το σχολείο σχετικά με την κλιματική αλλαγή στα πλαίσια του προγράμματος: "Σχολεία ανοιχτά στην προστασία του κλίματος και την εξοικονόμηση ενέργειας".

Η παρουσίαση του σχεδίου δράσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του σχολείου και απευθύνεται σε μαθητές και γονείς, προκειμένου όλη η σχολική κοινότητα να ενημερωθεί πάνω σε θέματα σχετικά με την κλιματική αλλαγή, καθώς και για τις δράσεις της ενεργειακής ομάδας  που υλοποιεί το παραπάνω πιλοτικό πρόγραμμα.

Κεντρική ομιλήτρια η κ. Σοφία Κουφοπούλου, Χημικός, MSc, MBA, ΔΙΔΑΚΤΩΡ του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Παράλληλα, ο ενεργειακός επιθεωρητής Ηλίας Μαθιουδάκης θα παρουσιάσει την ιστοσελίδα που τα μέλη της ενεργειακής ομάδας του σχολείου κατασκεύασαν για την προβολή του προγράμματος σε όλη τη σχολική κοινότητα.


   Είσαστε όλοι προσκεκλημένοι!!!!!